گیربکس

گیربکس

گیربکس

Blog Article

به طور خلاصه گیربکس صنعتی با دو متغیر سر و کار دارد: سرعت دوران و گشتاور. ابزارها و ماشین آلات در صنایع مختلف برای عملکرد صحیح و بهینه به گشتاور ورودی متفاوتی نیاز دارند. برای تامین گشتاور مورد نیاز این ابزارها از گیربکس صنعتی استفاده می‌شود.

قابلیت های خود قفل کردن آنها در سیستم های حیاتی ایمنی نیز مفید است، جایی که حرکت معکوس می تواند منجر به تصادف شود.

گیربکس صنعتی یک دستگاه کلیدی در انتقال نیرو و گشتاور در ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی است که با کاهش سرعت و افزایش گشتاور به بهبود عملکرد دستگاه‌ها کمک می‌کند.

گیربکس آویز تنها تفاوت گیربکس آویز با گیربکس هلیکال، چند محوره بودن این نوع از جعبه دنده ها است. این نوع از جعبه دنده ها به دلیل حجم بالایی از روغن به صورت دائمی دارای ظرفیت حرارتی بالایی نسبت به سایر جعبه دنده های هلیکال هستند که در این امر خود باعث بالا رفتن عمر کارکرد جعبه دنده و عدم تخریب زود هنگام دنده ها می‌شود.

چرخ دنده ها فقط به روغن کاری نیاز دارند، بنابراین هزینه تعمیر و نگهداری کاهش پیدا می‌کند.

گیربکس های صنعتی نقش مهمی در اطمینان از عملکرد روان ، کارآمد و قابل اطمینان ماشین آلات سنگین دارند. این دستگاه ها که در همه چیز از تجهیزات تولیدی گرفته تا سیستم های انرژی تجدیدپذیر استفاده می شوند، به انتقال نیرو و تغییر گشتاور برای رفع نیازهای خاص کاربردهای مختلف کمک می کنند.

پرمصرف ترین، وسیع ترین و متداول ترین گیربکس صنعتی، گیربکس حلزونی است که نسبت به سایر گیربکس ها دارای سایز کوچک تری بوده و با صدای کمتری قابل استفاده است. این نوع گیربکس حلزونی با توجه به قیمت پایین و مناسب خود، کاربرد وسیعی در صنعت دارد و در فرآیند های بزرگ و پیچیده به کار می‌رود.

گیربکس های مخروطی اغلب در کاربردهایی استفاده می شوند که نیاز به کنترل دقیق حرکت دارند، مانند تسمه نقاله یا سیستم های جابجایی مواد در کارخانه های بسته بندی.

به همین ترتیب گیربکس افزاینده سرعت دور کم همراه با گشتاور زیاد را تبدیل به سرعت دور بالا همراه با گشتاور کم می‌کند. از گیربکس‌های افزاینده در صنایعی مثل تولید توربین‌های بادی و صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی و عمدتا در راکتورها و سانتریفیوژ ها که حرکت چرخشی با دور بالا مورد نیاز است استفاده می‌شود. گستره استفاده از گیربکس‌های کاهنده وسیع تر از گیربکس صنعتی افزاینده است. گیربکس‌های صنعتی بر اساس شکل ظاهری و نوع عملکردی که دارند به دسته‌های مختلفی مثل گیربکس خورشیدی، حلزونی، هلیکال (شافت مستقیم)، کرانویل (شافت بغل) و آویز تقسیم می‌شوند.

جستجو شهباز موتور کاتالوگ گیربکس صنعتی کاتالوگ گیربکس صنعتی

عوامل مختلفی در تعیین قیمت یک گیربکس تاثیرگذار هستند. همین عوامل کیفیت نهایی حاصل کار را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی بهتر است با مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب گیربکس مناسب آشنا شوید. در انتخاب گیربکس صنعتی توجه به مواردی همانند میزان نیروی وارد شده به موتور، دور خروجی از موتور گیربکس، دور ورودی به موتور گیربکس، میزان نیروی گشتاور خروجی از موتور گیربکس و نسبت تبدیل که از حاصل تقسیم عدد دور ورودی به عدد دور خروجی در موتور گیربکس بدست می آید، لازم و ضروری است. نکته‌ای که در نحوه انتخاب گشتاور و توان یک گیربکس صنعتی باید مورد توجه قرار گیرد این است که تعیین سرعت مطلوب دور موتور و نیروی گشتاور بر اساس نوع کاربری الکتروگیربکس فرآیند سخت و پیچیده‌ای است و بر اساس نوع موتور و نیروهای وارده متغیر است.

فروشگاه پارتینه بزرگ‌ترین مرجع فروش اینترنتی قطعات صنعتی کشور، با گستره‌ای از کالاهای متنوع در حوزه های برق و مکانیک برای دانشجویان و مهندسین و صنعت کاران و دانشگاه ها و ادامه مقاله کارگاه ها و کارخانه ها، برای کاربران خود «تجربه‌ی لذت‌بخش یک خرید اینترنتی» را تداعی می‌کند. «ارسال سریع»، «ضمانت بهترین قیمت» و «تضمین کیفیت کالا» سه اصل مهم است که پارتینه همواره سعی کرده به آن پایبند باشد و با رعایت این سه اصل، هرسال، حوزه‌های تازه‌ای را در فروش کالا و خدمات، به دایره‌ی فعالیت خود افزوده است.

از گیربکس های افزاینده در صنایع تولید انرژی مانند توربین های بادی و همچنین در صنایع بالادستی مانند صنایع پالایشگاهی، صنایع پتروشیمی و صنایع نیروگاهی استفاده می شود.

چرخدنده ها و شفت های پر و کم سرعت در صفحات عمودی و افقی کنار هم قرار می‌گیرند

Report this page